Open Access Week

October 25 -31, 2021 | Everywhere

Dragi colegi,

Sper ca mesajul acesta să vă găsească sănătoși și gata de a promova cât mai clar mesajul Accesului Deschis cât mai multor colegi și publicului românesc.

Pentru materiale de promovare, puteți apela cu încredere la resursele care deja vă stau la dispoziție la http://www.kosson.ro/depozit/cat_view/71-acces-deschis/82-materiale.... Aici veți găsi afișe variante color și alb-negru și bannerul care poate fi pus pe site-uri pentru a vă arăta sprijinul.

Începând de astăzi, o întreagă săptămână este marcată de evenimentele dedicate popularizării Accesului Deschis în întreaga lume. Pentru noi, românii acest eveniment a adus lansarea portalului dedicat Accesului Deschis - www.acces-deschis.ro

Acest portal, portalul nostru va fi portul pentru toate lucrurile noi și interesante din sfera Accesului Deschis de la noi din țară și de peste tot din lume.

 

Dacă s-a întâmplat ceva deosebit în instituția dumneavostră legat de promovarea Accesului Deschis, lăsați un mesaj aici, la kosson at gmail.com sau la http://www.acces-deschis.ro/index.php/ro/blog-pentru-acces-deschis ca și mesaj.

 

Mult succes în tot ce întreprindeți în această săptămână.

Views: 112

Attachments:

Organized by:

in partnership with our
Advisory Committee

Twitter Feed

All content subject to a Creative Commons Attribution 4.0 License unless specified differently by poster.   Created by Nick Shockey.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service